A célom, hogy megfelelő tudást nyújtsak azoknak, akiknek nincs saját lakberendezőjük, de fontosnak tartják, hogy otthonuk jól megtervezett és stílusos legyen.

2003-ban végeztem a Krea Művészeti Iskolában lakberendezés szakon, ám az utam innen nem egyenesen vezetett tovább. Mivel beleszerettem a művészettörténetbe 5 évig koptattam az egyetemi padot, majd a régiségek iránti szenvedélyem miatt elvégeztem a BÁV szőnyeg- és bútorbecsüs tanfolyamát.

Folytattam volna a sort, de 2010 nyarán megszületett Ábris. Még nem volt egy éves, amikor elkezdtem írni az OtthonKommandó blogot. A mai napig rendszeresen írok ötleteket, inspirációkat. A nagy blogolás közepette 2011 szeptemberében ismét bővült a család, megérkezett Abigél. 2012 óta tartok hobbi lakberendezési tanfolyamokat, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik egyedül vágnak bele az otthonuk felújításába, szépítésébe.

Az OtthonKommandó blog hazánk egyik legolvasottabb lakberendezési blogja.

2011 májusában indítottam el blogomat, kezdetben azért, hogy a gyerekekkel otthon töltött idő alatt egy kicsit mással is foglalkozzak, de a blog hamar a harmadik gyermekemmé vált. A blog fő irányvonala a kreatív lakberendezés, igyekszem minél több ötletet és lehetőséget bemutatni a legkülönfélébb témákban és próbálom a lakberendezés iránt érdeklődők ízlését preaktív módon formálni a példákon keresztül.

A blogon a már megszokott lakberendezési tippek, kreatív ötletek és sok-sok inspiráció mellett elindult a Házprojekt, amelyben lépésről lépésre lehet követni házunk felújítását, otthonunk alakulását.

Amikor megkérdezik tőlem, hogy a blog akkor most hobbi vagy munka, nem igazán tudok rá válaszolni, a kettő teljesen összemosódik. Én ezt hivatásnak hívom, azaz munka, amit olyan örömmel végzek, mintha hobbi lenne.

2014 nyarán több év tervezgetés után indítottam el webshopomat, a Decor Labort.

Elsősorban stencilek (festősablonok) tervezésével és gyártásával foglalkozunk, nagy méretekben is. Célunk minden évben valami egyedi és értékmegőrző dolgot alkotni. Ilyen például a cementlap és festőhenger minta kollekciónk.

A stencileken túl készítünk a lakberendezéshez kapcsolódó egyéb dekorációkat, tárgyakat. Minden termékünket mi tervezzük és gyártjuk családi vállalkozásunk keretén belül.

Segítségre van szükséged?

ALKOTÓ ENERGIA TÁBOR
a Pentart szakmai védnökségével

  • Pályázni kizárólag elektronikus úton a www.alkotoenergia.hu/alkototabor2017 oldalon található - motivációs kérdést is tartalmazó - elektronikus űrlap kitöltésével és beküldésével, valamint a tábor szabályzatának elfogadásával lehet.
  • A pályázók pályázattal kapcsolatos kérdéseit az alkotoenergia@npp.hu e-mail-címen fogadjuk 2017. május 22-ig, 12 óráig.
  • A pályázati anyagok feltöltésével kapcsolatos technikai kérdéseket a help@alkotoenergia.hu e-mail-címen fogadjuk.

DIY alkotó energia MVM Group